fbpx
W3Schools info@mojcasvetina.si W3Schools+386 40 932 587

AEROBIKA na prostem 2022

Na uri bomo telo najprej ogreli z osnovnimi in preprostimi koraki aerobike. S tem bomo dvignili srčni utrip in pripravili naše telo na glavni del ure. V nadaljevanju se bomo z izvedbo različnih vaj z lastno težo in uporabo različnih rekvizitov posvetili različnim mišičnim skupinam, s čimer bomo krepili celotno telo. Trening bomo zaključili z raztezanjem in sproščanjem.

KLAŠIČNA AEROBIKA poteka vsak torek od 19:30 do 20:30 v Lescah.

PRIJAVNICA:

Vsi zbrani osebni podatki bodo uporabljeni v skladu z zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov. Vaših osebnih podatkov ne bomo posojali, prodajali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam, razen v zakonsko določenih primerih. Pri nudenju spletnih storitev smo zavezani k delovanju v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov, zlasti v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.

Vsi z vaše strani posredovani osebni podatki bodo obravnavani strogo zaupno in bodo uporabljeni zgolj v namene, za katere so bili posredovani.


PODATKI O PODJETJU

Plesne in športne storitve, Mojca Svetina, s.p.
Davčna številka: 89547667
Zavezanci za DDV: Ne
Matična številka: 7209088000

Email: info@mojcasvetina.si

Telefon: +386 40 932 587