fbpx
W3Schools info@mojcasvetina.si W3Schools+386 40 932 587

COMMERCIAL DANCE

Zakaj ime »commercial dance« in kaj pričakovati na plesnih treningih?

Ker obožujem različne plesne stile, ki so popularni in ki jih učijo v Los Angelesu sem se odločila, da vse to združim in ponudim plesne treninge, kjer bodo koreografije, ki se jih bomo učili, vsebovale različne plesne stile: hip hop, jazz funk, waacking, vogue ter včasih tudi osnovne korake nekaterih latino plesov. Plesali bomo na reggaeton, pop, hip hop in / ali r’n’b glasbo.

Kako in kje sem se odločila, da ponudim te plesne treninge?

Ker sem vedno občudovala vse odlične plesalce in koreografije v videspotih na MTV, sem se odločila, da bom nekega dne zagotovo odšla v Los Angeles, saj tam učijo in ustvarjajo koreografi in učitelji, ki so mi bili vedno vzor. Moja želja se je uresničila leta 2017, ko sem se prvič v poletnih mesecih odpravila v Los Angeles in se imela priložnost učiti od nekaterih najboljših koreografov, ki živijo in ustvarjajo tam. Ker sta mi bili pozitivna energija ljudi in profesionalnost zelo všeč, sem se takrat odločila, da bom Los Angeles zagotovo zopet kmalu obiskala. Letošnje poletje 2019 sem tako že tretje leto preživela v Los Angelesu, kjer sem se zopet izobraževala in učila od nekaterih najboljših koreografov v »Los Angeles commercial dance industry«.

Upam in želim si, da bom pridobljeno znanje in izkušnje čim bolj uspešno predajala naprej na svojih plesnih treningih.

Plesni treningi so namenjeni osebam, starejšim od 16 let.

Spodaj si lahko ogledate dva plesna videa, ki služita kot primer, kaj bomo plesali na treningih. Plesna videa sta bila posneta v času mojega bivanja v Los Angelesu. Hkrati naj omenim, da sem hvaležna in vesela, da sem lahko sodelovala z dvema super osebama in plesalkama, ki plešeta poleg mene v videu: Chiara Castellani (Italija) in Molly Paterson (Anglija).

OBVEZNE PREDPRIJAVE PREKO SPODNJEGA SPLETNEGA OBRAZCA:

Vsi zbrani osebni podatki bodo uporabljeni v skladu z zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov. Vaših osebnih podatkov ne bomo posojali, prodajali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam, razen v zakonsko določenih primerih. Pri nudenju spletnih storitev smo zavezani k delovanju v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov, zlasti v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.

Vsi z vaše strani posredovani osebni podatki bodo obravnavani strogo zaupno in bodo uporabljeni zgolj v namene, za katere so bili posredovani.


PODATKI O PODJETJU

Plesne in športne storitve, Mojca Svetina, s.p.
Davčna številka: 89547667
Zavezanci za DDV: Ne
Matična številka: 7209088000

Email: info@mojcasvetina.si

Telefon: +386 40 932 587