fbpx
W3Schools info@mojcasvetina.si W3Schools+386 40 932 587

FUNKCIONALNI TRENING

VADBO VODIM V LESCAH

Za več informacij o točni lokaciji in uri prosim pokličite. Hvala za razumevanje.

 

Funkcionalni trening je pristop k vadbi, ki se osredotoča na izboljšanje vsakodnevnih gibalnih sposobnosti in funkcij telesa. Namesto osredotočanja le na izolirane mišične skupine, funkcionalni trening vključuje kompleksne gibe, ki posnemajo naravne telesne aktivnosti. Cilj je izboljšati stabilnost, moč (jakost), gibljivost, mobilnost, ravnotežje in vzdržljivost, kar vodi k boljši učinkovitosti in preprečevanju poškodb v vsakdanjem življenju. Programi funkcionalnega treninga pogosto vključujejo različne vadbene pripomočke, kot so uteži, žoge, elastike in lastna telesna teža, ter poudarjajo celostno krepitev telesa.

 

???? Več informacij na info@mojcasvetina.si

OBVEZNE so predhodne prijave preko spodnjega spletnega obrazca.

Vsi zbrani osebni podatki bodo uporabljeni v skladu z zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov. Vaših osebnih podatkov ne bomo posojali, prodajali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam, razen v zakonsko določenih primerih. Pri nudenju spletnih storitev smo zavezani k delovanju v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov, zlasti v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.

Vsi z vaše strani posredovani osebni podatki bodo obravnavani strogo zaupno in bodo uporabljeni zgolj v namene, za katere so bili posredovani.

Nekaj utrinkov iz naših vadb 😉

    

     


PODATKI O PODJETJU

Plesne in športne storitve, Mojca Svetina, s.p.
Davčna številka: 89547667
Zavezanci za DDV: Ne
Matična številka: 7209088000

Email: info@mojcasvetina.si

Telefon: +386 40 932 587