fbpx
W3Schools info@mojcasvetina.si W3Schools+386 40 932 587

STARMOVES HIP-HOP

Starmoves hip-hop je edinstven tečaj hip-hop plesa, ki zajema koreografije najbolj prepoznavnih plesalcev in koreografov iz vsega sveta. Med njimi so tudi: Misha Gabriel (Step Up, Michael Jackson – This is it), Jawn Ha (Mos Wanted Crew, Kinjaz), Quick Crew (Dancing Strawhats) in mnogi drugi. Plesne koreografije, ki se jih bomo učili na tečajih oziroma treningih Starmoves hip-hopa, vsebujejo elemente različnih stilov urbanega plesa. Med drugim so to: hip-hop, new style, house, street dance, locking, popping, tutting ter mnogi drugi. Program zajema tri težavnostne stopnje in se deli na:

1. Starmoves hip-hop masterclass je namenjen mladini od 12. leta starosti dalje. Na treningih se bomo učili veliko različnih koreografij in tehnik priznanih koreografov, kot so: Misha Gabriel, David Moore, Vinh Nguyen itd.

2. Starmoves hip-hop rookies je namenjen mladini stari med 9. in 11. letom, kjer so koreografije sestavljene iz osnovnih elementov hip-hop stilov in so prirejene tako, da se težavnost stopnjuje postopoma.

3. Starmoves kidz je namenjen otrokom starim od 6 do 8 let. Koreografije so preproste, saj se naučijo osnov hip-hop plesa na zabaven način. S tem otroci počasi vstopajo v svet hip-hop plesa in se hkrati pripravijo na bolj zahtevne koreografije, ki se jih kasneje učijo na treningih Starmoves hip-hop rookies.

Več informacij na:
uradna spletna stran Starmoves Hip Hop
Facebook: Starmoves Hip Hop

 

TRENINGI potekajo:

na OŠ Tone Čufar Jesenice (Cesta Cirila Tavčarja 21, 4270 Jesenice) – začetek treningov: pišite na info@mojcasvetina.si


PODATKI O PODJETJU

Plesne in športne storitve, Mojca Svetina, s.p.
Davčna številka: 89547667
Zavezanci za DDV: Ne
Matična številka: 7209088000

Email: info@mojcasvetina.si

Telefon: +386 40 932 587